Karadeniz Ereğli

EGD YÖNETİMİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

23 Aralık 2012 tarihinde Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştiren Ereğli Gazeteciler Derneğinin yönetim kurulu, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

POSBIYIK’TAN TAZİYE MESAJI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrat Parti’nin Eski Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlarından Nizamettin Akkaya’nın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

MAHALLE YOLLARI BETONLANIYOR

Kdz.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri mahallelerdeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kente yeni katılan mahallelerden olan Kocaali Mahallesi Ahmetçikler Mevkiinde Başkan Posbıyık’ın yaptığı incelemede ‘yapılsın’ talimatı verdiği yolda betonlama yapıldı.

BELEDİYEDE YENİ MÜDÜRLER BELLİ OLDU

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini yürüten Nursel Özdemir’in emekliye ayrılmasının ardından, bu iki müdürlüğe yeni atamalar yapıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevinde de değişikliğe gidildi.

EVEDER’İN YENİ YÖNETİMİ, BAŞKAN POSBIYIK’ ZİYARET ETTİ

Kısa adı EVEDER olan Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma ve Spor Kulübü yönetim ve denetim kurulları üyeleri, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a nezaket ziyaretinde bulundular.

KDZ.EREĞLİ DE KRİZ BÜYÜYOR

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, tersaneleri kapanması ile ekonomik krizin Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde gittikçe büyüdüğünü doğuda terör nedeniyle kapanan kepenklerin ilçede ekonomik kriz nedeniyle kapandığını söyledi.

HALK OTOBÜSLERİ YÖNETİMİ,POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

9 Şubat 2013 Cumartesi günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren 92 No’lu Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin Murat Akyüz Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ile denetim kurulu, 12 Şubat Salı günü Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

KDZ. EREĞLİ’DE BİR YEREL GAZETE BÜROSUNDA YANGIN ÇIKTI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir yerel gazete bürosunda çıkan yangında bir kişi zehirlendi, bir kişi dumandan etkilendi.

BÜYÜKELÇİ BOLBOCEANU, BAŞKAN POSBIYIK;I ZİYARET ETTİ

Kısa adı ERİD olan Ereğli İşadamları Derneği;nin davetlisi olarak kentimize gelen Moldova Büyükelçisi Igor Bolboceanu, 6 Şubat Çarşamba günü Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı da makamında ziyaret etti.

POSBIYIK, GÖZTEPE İÇİN KOLLARI SIVADI

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve teknik ekiple birlikte Göztepe’de incelemelerde bulundu.

ODABAŞ'DAN CHP'Lİ KARTAL'A ZİYARET

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal'ı ziyaret etti.

AK PARTİ'DEN ENERJİSA OPERASYON MÜDÜRÜNE ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Enerji-Sa Kdz. Ereğli Dağıtım ve Operasyon Müdürü Hüseyin Zobu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN ABANT GEZİSİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Müftülüğüne bağlı Ketenciler Köyü Kur’an Kursu bayan öğrencilerine yönelik Abant gezisi düzenlendi.

KDZ. EREĞLİ’DE SANAYİ ESNAFINDAN KAN BAĞIŞI

Kdz. Ereğli ilçesinde Belen Sanayi Sitesi ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

MÜSİAD’DA SEZER DÖNEMİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şubesi’nde başkanlığa İbrahim Sezer’in seçildiği bildirildi.